Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ενημερωτικό σημείωμα

Με αφορμή το δημοσίευμα του ιστότοπου enandro.gr θα θέλαμε ως ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου να σας γνωρίσουμε τα εξής:

Ο κ. Δημήτρης Ζάννες αποτελεί ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ της ιδιότητάς του αυτής, εκπροσωπεί το κόμμα στον κοινωνικό του περίγυρο, στον κλάδο εργασίας του, στις κοινωνικές του επαφές, στις δραστηριότητές του, χωρίς όμως να κατέχει ο ίδιος κάποια ιδιαίτερη θέση εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ουδεμία συσχέτιση διαπιστώνουμε μεταξύ των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος και των θέσεων που εξέφρασε ο κ. Δημήτρης Ζάννες ως υποψήφιος της δημοτικής κίνησης “Η Άνδρος της Ζωής μας” στο θέμα της αναστολής συγκρότησης της επιτροπής διαχείρισης ΖΕΠ Άνδρου. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά θέματα μεταξύ τους και πραγματικά αδυνατούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους ο κ. Μπασαντής αποτολμά τον συγκερασμό τους. Από την άλλη, η κατά καιρούς αναφορά στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου και στις θέσεις του κόμματος που εκπροσωπούν με τρόπο όχι κριτικό, αλλά διαστρεβλωτικό και δηκτικό, απεικονίζουν σαφώς την πρόθεση του κ. Μπασαντή να υπηρετήσει όχι από το μετερίζι της αντικειμενικής ενημέρωσης, αλλά του διαμορφωτή συνειδήσεων, σκέψεων και απόψεων.

Τέλος, αναφορικά με τις πληροφορίες που κατά καιρούς φέρνει στη δημοσιότητα ο κ. Μπασαντής και που αφορούν τις πιθανές υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα του συνιστούσαμε, από εδώ και εμπρός, να διασταυρώνει τις πληροφορίες του προτού να τις δημοσιεύσει, όπως θα έκανε και κάθε έγκριτος δημοσιογράφος, προκειμένου να μην εκτίθεται στο αναγνωστικό του κοινό.

Ενημερώνουμε δε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, θα προκύψουν μέσα από τις καθορισμένες από το καταστατικό μας διαδικασίες, σε συνδυασμό με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής και των λοιπών οργανωτικών δομών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Γραμματεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου